افزایش تعداد شعب و باجه بانکها در محلات کمبرخوردار مطالبه مردم است
به گزارش روابطعمومی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی؛ محسن ملی، قائممقام دبیر ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر استان در جلسه اعطای احکام شورای امربهمعروف و نهیازمنکر شعب بانک صادرات خراسان رضوی اظهار کرد: طبق قانون اساسی، ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر موظف است که در تمامی ادارات، سازمانها و ارگانها شورای امربهمعروف و نهیازمنکر دستگاهها را تشکیل دهد.
وی افزود: در ۳ سال گذشته باتوجهبه همت و پیگیری که مدیران و کارشناسان ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر و دستگاههای اجرایی و حاکمیتی استان داشتند، خراسان رضوی رتبه اول را در کشور کسب کرده است. از ۱۲۸ دستگاه اداری استان، حدود ۱۱۸ دستگاه شورای امربهمعروف و نهیازمنکر تشکیل و احکام اعضای شورا اعطا شده و برنامهها و گزارشات خود را ثبت میکنند.
ملی تصریح کرد: امربهمعروف و نهیازمنکر در دو کلام دعوت به نیکی و بازداشتن از بدی خلاصه شده است. هدف اصلی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر از تشکیل شوراهای امربهمعروف و نهیازمنکر در دستگاههای اجرایی، بررسی و احصای معروفات و منکرات تخصصی آن دستگاه است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین هدف ایجاد دستگاههای اجرایی خدماترسانی به مردم است، توضیح داد: اصلیترین محور ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی، ایجاد و توسعه امید آفرینی مردم است که این امر مهم با ارائه خدمات مطلوب از دستگاههای اجرایی در جامعه محقق میشود.
قائممقام دبیر ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی ذکر کرد: ۴ مأموریت و محور اصلی شامل آموزش امربهمعروف و نهیازمنکر، نظارت و مطالبهگری، سازماندهی تشکلهای مردمی در موضوعات مختلف در سطح شهر و استان، حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در هر حوزه را قانون بر عهده ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر نهاده است. اگر آحاد مردم در حوزه امربهمعروف و نهیازمنکر فعالیت کنند، این فریضه واجب در جامعه فراگیر میشود و مشکلات نیز برطرف خواهد شد.
وی با اعلام اینکه ۷۰ دستگاه اجرایی دارای پنل کاربری در نرمافزار سو هستند، بیان کرد: نرمافزار مطالبهگری سو در حال حاضر بهصورت عمومی در دسترس قرار گرفته و شهروندان میتوانند این نرمافزار را از بازار و مایکت نصب و مطالبات خود در حوزههای مختلف را در این نرمافزار ثبت کنند.
ملی عنوان کرد: نرمافزار سو در سال گذشته فعالیت خود را بهصورت پایلوت در خراسان رضوی آغاز کرد و بیش از ۸ هزار گزارش در این سامانه ثبت و ۸۷ در صد از این گزارشات پیگیری به نتیجه رسید. در اوایل سال جاری مراحل کشوری شدن این نرمافزار نیز انجام شده و اکنون مردم در سایر استانها قادر هستند از مزایای این نرمافزار بهرهمند شوند.
وی اذعان کرد: باتوجهبه گزارشات ثبت شده در نرمافزار سو، مطالبه مردم از بانکها افزایش تعداد شعب و باجهها و تکریم اربابرجوع در محلات کمبرخوردار و حاشیه شهر است.
احمد محمدی، رئیس حفاظت و حراست شعب بانک صادرات خراسان رضوی اعلام کرد: هر بانک باید با بانک مشابه و در سطح خود و متناسب با فعالیت مقایسه و ارزیابی شود. مقایسه و ارزیابی بانکهایی با تعداد شعبات متعدد در سطح استان با بانکهای خصوصی در روند ارزیابی نیازمند بررسی و بازنگری است. کمیته بانکها دوباره احیا شود.
وی تأکید کرد: بانک صادرات بیشترین شعبه را در مناطق کمبرخوردار دارد که هیچکدام از دیگر بانکها این حجم از فعالیت را ندارند.
عباس تعدادی، سرپرست معاونت اجتماعی و امور دستگاههای حاکمیتی ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی اظهار کرد: باتوجهبه اینکه ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی طی ۳ سال متوالی رتبه اول کشوری را کسب کرده، از ابتدای سال ۱۴۰۳ داشبورد مدیریتی باهدف کیفیسازی فعالیتها، در ستاد استان طراحی و ابلاغ شد و برنامههای دستگاهها در این داشبورد ثبت، پیگیری و ارزیابی میشود. این داشبورد نیز کشوری شده است. برای هر برنامه و فعالیتی که در این داشبورد ثبت میشود، یک زمانبندی خاص تعیین شده است.
انتهای پیام /