خودکفایی اقتصادی بیش از ۱۴۰۰۰ مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) در خراسان رضوی

1403/06/21 10:02
رئیس شورای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کمیته امداد خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: در سال گذشته، بیش از ۱۴۰۰۰ مددجو کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در حوزه توانمندسازی اقتصادی خودکفا شدند.

به گزارش روابط‌عمومی ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی؛ رضا سلم‌آبادی، رئیس شورای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) استان اظهار کرد: در حوزه توانمندسازی اقتصادی در کنار سایر خدماتی که به خانواده‌ها ارائه می‌شود، توجه به اقتصاد و اشتغال خانواده به‌عنوان یکی از مباحث مهم کمیته امداد است که در سال گذشته دو مرحله جشن خودکفایی خانواده‌ها برگزار شد.

وی افزود: در ابتدای سال ۱۴۰۲ بیش از ۸۰۰۰ نفر توسط اشتغالی که خانواده‌ها ایجاد کردند، افراد خودکفا شدند و در اسفندماه نیز حدود ۶۳۰۰ نفر در قالب تسهیلات اشتغال خودکفا شدند. این افراد قبل از دریافت تسهیلات جهت ایجاد اشتغال از کلاس‌های آموزشی و مهارت‌آموزی بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) خراسان رضوی با بیان اینکه در ادارات برخی از اقدامات به‌عنوان معروف اداری و بعضی از مسائل به‌عنوان منکر اداری مطرح می‌شود، عنوان کرد: امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر فریضه واجبی است که همه آحاد مردم جامعه نسبت به آن باید مقید باشند و اقدامات لازم را انجام دهند. در سازمان‌های اداری نیز کلیات همین است. در مجموعه کمیته امداد همه طرح‌های در حال اجرا معروف است و هر جایی که با عنوان "منکر" ترک فعلی انجام شود و یا بی‌توجهی و کم‌توجهی به مسائل شود، موظف هستیم آن را رفع کنیم.

 سلم‌آبادی با بیان اینکه اقدامات کمیته امداد برگرفته از تفکر فقهی حضرت امام است که از آیات، احادیث و روایات کمک گرفته و خدمات خود را منطبق بر آن انجام می‌دهد، تصریح کرد: اگر امروز این نهاد در حوزه معیشت به محرومین خدمت‌رسانی می‌کند، برگرفته از قرآن است.

 وی ادامه داد: یکی از ابعاد توانمندسازی کمیته امداد پرداخت کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت با حفظ عزت‌نفس و تکریم خانواده‌ها است. در این کمیته به این نکته توجه ویژه شده که اگر به خانواده محرومی کمک می‌شود حتماً این کمک و مساعدت با تکریم و عزت انجام شود.

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی با اشاره به حوزه توانمندسازی فرهنگی بیان کرد: پیوست فرهنگی در تمامی خدماتی که در حوزه امداد انجام می‌شود ارائه می‌گردد و در هر اقدامی قبل از ارائه خدمت پیوست فرهنگی آن باید مشخص باشد.

 سلم‌آبادی خاطرنشان کرد: در حوزه حمایت و سلامت، اشتغال، مشارکت‌های مردمی و در حوزه قرض‌الحسنه قبل از اینکه خدمتی به مردم ارائه کنیم یا بخواهیم با خیرین ارتباط برقرار کنیم، در پیوست فرهنگی این خدمات کار می‌کنیم که تاکنون کارهای بسیار بزرگ و مطلوبی از جمله ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه که در آیات قرآن و روایات و احادیث بیان شده، صورت‌گرفته است.

رتبه اول کشور در جذب سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه

 وی عنوان کرد: این نهاد در سال گذشته با مشارکت نیکوکاران سپرده‌گذار، رتبه اول کشور در جذب سپرده‌گذاری قرض‌الحسنه داشته که نشان از توجه کمیته امداد به این معروف است.

 رئیس شورای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی توضیح داد: این اتفاقات نشان می‌دهد که یاری و همراهی بسیار خوب مردم در بحث معروف انفاق و احسان می‌تواند به خانواده‌های نیازمند کمک کند، این امر موجب شده عملکرد استان در حوزه انفاق، خیر و احسان رتبه اول کشور را در سرفصل‌های مختلف کاری کسب کند.

 وی اذعان کرد: در خصوص منابع و اعتبارات در سرفصل‌های امداد از نظر حجم ریالی رقم خوب و درصد جذب آن بالا بوده و استان ما در بین کمیته های برتر کشور حضور داشته که نشان می‌دهد این معروف در استان و کشور ساری و جاری بوده است. امیدوارم در سال جاری هم در ابعاد مختلف خدمت‌رسانی نیز بر اساس برنامه و فعالیت و منابعی که تحت عنوان بودجه تعریف شده با رعایت تکریم خانواده و سعه‌صدر همکاران خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم.

 سلم‌آبادی مطرح کرد: در کمیته امداد همه معروف‌ها بر اساس آیات و روایات و قرآن انجام می‌شود و اگر منکرات بوده برخورد لازم در قالب لسانی و کتبی صورت‌گرفته است.

 انتهای پیام /

تمامی حقوق این سایت برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی محفوظ است.