به گزارش پایگاهاطلاعرسانی ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان خراسان رضوی؛ باغبان، معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد شب گذشته در گردهمایی ۲۰۰ تشکل مطالبه گری مشهدی در مشهد گفت: این نشست در خصوص مطالبه گری و با هدف گسترش تعاملی بین تشکل های حوزه های مختلف استان، ایجاد زمینه آشنایی با برنامه ها و اهداف تشکل ها برگزار شده است.
وی افزود: گروه بندی تشکل ها منجر به افزایش روحیه مطالبه گری با رویکرد تشکل سازی میشود.
باغبان ادامه داد: شبکه سازی گروه های مردمی و جوانان انقلابی با رویکرد تحول آفرینی در راستای گام دوم انقلاب و کمک به گروه های داوطلب مردمی در حوزه های عمومی و تخصصی و گسترش زمینه تاثیر آحاد مردم در عرصه های مختلف از جمله اهداف این گردهمایی است.
وی افزود: ۲۰ عرصه از جمله فضای مجازی، محیط زیست، فرهنگی اقتصادی، کارگری، گردشگری و … به عنوان پیش فرض برای فعالیت تشکل ها ارائه شده که با اخذ مجوز می توانند در این حوزهها فعالیت کنند.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی اظهار کرد: ستاد امر به معروف با صدور مجوز قانونی برای تشکل ها رویکرد حمایتی و ارتباطی دارد و تشکل ها باید بر فعالیت و رفتارهای سازمان ها و دستگاه ها نظارت داشته باشند.
در ادامه این نشست رضایی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی تصریح کرد: تشکل ها در حوزه مطالبه گری با ستاد امر به معروف استان پیوند فعالیتی در حوزه اجتماعی، پژوهشی و اثرگذاری داشته باشند تا رفتارسازی اجتماعی صورت بگیرد.
وی افزود: تشکل های استانی بایستی پرسشگر باشند و این پتانسیل شناسایی مطالبات مردمی با پیوند به ستاد می تواند منجر به مطالبه از دستگاه ها شود.
رضایی ضمن تأکید بر اینکه اقدامات باید راهبردی باشد و نباید مقطعی باشد خاطرنشان کرد: یکی از این اقدامات راهبردی تاسیس مرکز ملی کیفیت است که به عنوان مثال در حوزه تالارها، مراکز فروش و مد و لباس فعالیت دارد.
وی افزود: تأسیس این مرکز ملی با هماهنگی وزارت ارشاد و میراث فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی کشور ثبت شده است که مرتبط با استانداردسازی حوزه فعالیت ها، این مرکز اقدام میکند و باید استانداردهای این مرکز اخذ شود و توسط ستاد نظارت خواهد شد.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه