مهدی سالاری معاون آموزش و پژوهش ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: این گردهمایی تخصصی با هدف شناسایی و تعامل با فعالان حوزه آموزش امر به معروف و نهی از منکر و شکل گیری یک حرکت هدف مند در راستای نهضت جامع آموزش امر به معروف و نهی از منکر در استان برگزار می گردد.
وی با اشاره به برنامه ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی برای شبکه سازی، آموزش، هدایت ،حمایت و نظارت بر عملکرد مربیان تخصصی امر به معروف و نهی از منکر افزود : امر به معروف و نهی از منکر واجبی است فراموش شده و جامعه نیازمند آموزش مستمر و موثر دارد.
سالاری خاطر نشان کرد :از آنجایی که امر به معروف ونهی ازمنکر فریضه ای است تابع شرایط و چگونگی انجام آن به خود افراد واگذار شده لذا اختلاف سلیقه و نظر و اشتباه در اجرا و آموزش آن وجود دارد که ایجاد اشتراک نظر بر محور بیانات و رساله حضرت امام و مقام معظم رهبری در دستور کار این ستاد قرار دارد
دکتر علی تقوی استاد حوزه و دانشگاه نیز در این جلسه گفت : امروز صدای امر به معروف و نهی از منکر و موج توجه به آن بسیار سریع تر از آموزش این فریضه حرکت می کند و سوالات زیادی در ذهن مردم جامعه شکل گرفته که نیازمند یک حرکت جهادی در زمینه نهضت آموزش امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
وی یادآور شد : بدعت و انحراف در آموزش امر به معروف و نهی از منکر بیش از هر فریضه ای وجود دارد و یکی از بزرگترین آن ها می توان به ترویج داستان بدون سند “طب خرده را کی منع خرما می کنند” که متاسفانه در کتاب های درسی چاب گردیده است.
تقوی با اشاره به اهمیت احیا امر به معروف و نهی از منکر در زمینه سازی ظهور حضرت مهدی (عج) یاد آور شد :یکی از راه های تعجیل در فرج امام زمان استیصال و عزم جدی مردم است که این امر زمانی محقق می شود که افراد با انجام امر به معروف و نهی از منکر احساس کمبود و فشار سختی دوری از امام کنند و با همه وجود حضرت را بخواهند .
همچنین در اولین گردهمایی سفیران معروف سال ۱۴۰۱ از سه تن از سفیران معروف برتر آقایان سید علی محدث ،محمد محمد زاده و خانم طاهره رخشانی که بیشترین جلسات آموزشی را برگزار نمودند با اهدای هدیایی تقدیر شد و در ادامه حکم مسئولیت جناب آقای هادی علیائی نیا به عنوان مسئول آموزش تشکل های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به ایشان اهدا گردید .

گردهمایی سفیران معروف مربیان تخصصی آموزشی
ثبت دیدگاه